05/03/2019

Fairlane gaat verder als Badenoch + Clark

Sinds de overname door Badenoch + Clark krijgen we regelmatig de vraag: blijft de naam Fairlane bestaan? Het antwoord is nee. Over enkele maanden zullen we verder gaan als Badenoch + Clark.

In ruim 15 jaar groeide Fairlane uit tot marktleider in consultancy. Onze droom is om nog veel meer mensen en organisaties te helpen groeien. Om die te realiseren, verkochten we Fairlane in 2017 aan Badenoch + Clark, een internationaal headhuntersbureau. Met die overname breidden we in één klap ons team en netwerk van opdrachtgevers en kandidaten exponentieel uit. We bleven werken onder twee labels, intern als één groot team.

Rebranding

We staan aan de vooravond van de volgende grote stap, want in het tweede kwartaal van dit jaar vindt de rebranding van Badenoch + Clark plaats. Een groot project waar we al een aantal maanden naartoe werken. Het nieuwe Badenoch + Clark straalt uit waar we samen voor staan: visie, vakmanschap en persoonlijke relaties. We kijken er dan ook naar uit om de Nederlandse markt kennis te laten maken met het vernieuwde Badenoch + Clark. Onze global website is inmiddels ‘om’. Kijk daar voor een sneak preview.

Wel breekt daarmee langzamerhand de tijd aan om afscheid te nemen van Fairlane. Dat doen we zodra het nieuwe Badenoch + Clark in Nederland live gaat. Vanaf dat moment kun je bij Badenoch + Clark terecht voor de mooiste rollen en beste kandidaten in consultancy en daarbuiten. We berichten je er op dat moment uiteraard persoonlijk over.

Volg Badenoch + Clark alvast

Insights, trends en vacatures in consultancy niet mislopen? Volg Badenoch + Clark alvast op LinkedIn!